Τι βιντεο μπορειτε να χρησιμοποιησετε

Το κλασικό βίντεο

Είναι το βίντεο που όλοι γνωρίζουμε.
Είναι το βίντεο που όλοι γνωρίζουμε. Μπορεί να δημιουργηθεί βίντεο μέχρι 4Κ ανάλυση. Επίσης μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε “green screen” ως υπόβαθρο, για δημιουργία μοντάζ , ώστε να μεταφέρουμε το υποκείμενο της βιντεοσκόπησής μας σε οποιοδήποτε περιβάλλον θέλουμε και με οποιοδήποτε εφέ θέλουμε. Θέλετε να γίνετε ο “Σούπερμαν” που πετάει στους ουρανούς π.χ; Όλα γίνονται.

Το πανοραμικό βίντεο 360°

Η νέα μόδα είναι τα πανοραμικά βίντεο και φωτογραφίες 360°.
Η νέα μόδα είναι τα πανοραμικά βίντεο και φωτογραφίες 360° που μπορεί κανείς να δει όχι μόνο ένα κομμάτι του χώρου όπου τραβήχτηκε ένα βίντεο, αλλά όλο το χώρο γύρω-γύρω και πάνω-κάτω. Και φυσικά μπορείτε να το ενσωματώσετε στη σελίδα σας. Και πάλι μέχρι 4Κ ανάλυση.

3D (Τρισδιάστατο) βίντεο.

Βίντεο που δίνει την αίσθηση των τριών διαστάσεων.
Αν και παλιά τεχνολογία, υπάρχουν ωστόσο κάποιοι που θέλουν να βλέπουν το στερεοσκοπικό 3d βίντεο στις οθόνες τους (εφόσον έχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό). Και πάλι, μπορούμε να δημιουργήσουμε μέχρι 4Κ ανάλυση στερεοσκοπικού βίντεο. Επίσης μπορούμε να μετατρέψουμε κλασικό δισδιάστατο βίντεο σε στερεοσκοπικό 3d βίντεο.

Παραδειγματα …

Κλασικό Βίντεο 
3D Βίντεο 

Το 3D βίντεο απαιτεί ειδικό εξοπλισμό (γυαλιά ή/και οθόνη που μπορεί να προβάλει 3D) ώστε να το δούμε. Παρακάτω σας δείχνουμε πώς είναι ένα 3D τύπου “anaglyph” “side by side”.

Πανοραμικό βίντεο 360 μοιρών 

Βίντεο πανοραμικό (360 μοιρών). Για να το δείτε σωστά, σύρετε με το ποντίκι για να δείτε γύρω-γύρω. (Χρειάζεται να το υποστηρίζει ο περιηγητής σας - π.χ. Chrome. Αν δεν φαίνεται σωστά, μεταφερθείτε στο Youtube, πατώντας το σήμα του κάτω δεξιά στο παράθυρο του βίντεο).

Stacks Image 313